• HÍREK

    Elhunyt Bertóti Imre, konferenciasorozatunk tudományos bizottsági tagja.
    www.ttk.hu...

  • HATÁRIDŐK

    2021. április 30. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2021. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2021. augusztus 31. Poszterrel történő jelentkezés 2021. augusztus 31. Kedvezményes részvételi díj befizetése 2021. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Kiállítás, szponzorálás

Kiállítás

A konferenciához kapcsolódó kiállításon lehetőséget kívánunk adni azon cégek számára, amelyek anyagvizsgálattal, anyaginformatikával, laboreszközök és -berendezések gyártásával és forgalmazásával, a témához kapcsolódó folyóiratok, szakkönyvek szerkesztésével és kiadásával foglalkoznak.

Célunk, hogy a résztvevők az anyagtudomány minden területét átfogó információhoz jussanak a magyarországi lehetőségekről, kiállítóink pedig bemutathassák termékeiket és tevékenységüket leendő partnereiknek.

A kiállítói jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz oldalunkon.

Szponzoráció

Az Országos Anyagtudományi Konferenciasorozat eddigi rendezvényeinek színvonalát nagyban emelte a szponzorok részvétele. Bízunk abban, hogy a XIII. Országos Anyagtudományi Konferencia alkalmával Önöket is támogatóink között tisztelhetjük.

A támogatási lehetőségekről hamarosan további információkat talál oldalunkon.