• HÍREK

  Elhunyt Bertóti Imre, konferenciasorozatunk tudományos bizottsági tagja.
  www.ttk.hu...

 • HATÁRIDŐK

  2021. április 30. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2021. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2021. augusztus 31. Poszterrel történő jelentkezés 2021. augusztus 31. Kedvezményes részvételi díj befizetése 2021. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Általános információ

A KONFERENCIA CÉLJA

A tizenharmadik anyagtudományi konferencia megrendezésének alapvető célja, hogy a fémekkel és ötvözetekkel, félvezetőkkel, kerámiákkal és szilikátokkal, polimerekkel és kompozitokkal foglalkozó szakemberek és kutatócsoportok lehetőséget kapjanak integráló kapcsolatok létesítésére és kutatás-fejlesztési eredményeik közreadására és cseréjére.
A konferencián kiemelt hangsúlyt kapnak a szélesebb körben használható, emberközpontú anyagok és emberkímélő technológiák kifejlesztését szolgáló eljárások, az anyaginformatika és a modellezés eredményei és alkalmazásai.

A KONFERENCIA TÉMAKÖREI

 • Klasszikus anyagok és technológiák
 • Speciális anyagok és technológiák
 • Korszerű anyagkutatási és -vizsgálati módszerek
 • Modellezés és anyaginformatika
 • Innovatív termékek és technológiák

A KONFERENCIA NYELVE

A konferencia nyelve magyar.

KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS

Konzultáció műszaki-tudományos aktualitásokról és súlypontokról.

FÉNYKÉPEZÉS

A konferencia során a programokról fényképfelvételek készülnek. Amennyiben Ön nem járul hozzá a fotókon való megjelenéshez, a regisztrációja során lehetősége van ezt jelezni.

FOTÓPÁLYÁZAT

Immár hagyomány, hogy a soros rendezvényünk szervezésének kezdetekor Fotópályázatot hirdetünk a konferencia kiadványainak arculatát meghatározó digitális felvétel beküldésére.

A pályázat nyertese tárgyjutalomban részesül,valamint a konferencia kiadványaiban és honlapján a nyertes fotóval és a leírással együtt nevét is feltüntetjük.

A fotópályázat jelentkezési határideje: 2020. október 10.