• HÍREK

    Elhunyt Bertóti Imre, konferenciasorozatunk tudományos bizottsági tagja.
    www.ttk.hu...

  • HATÁRIDŐK

    2021. április 30. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2021. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2021. augusztus 31. Poszterrel történő jelentkezés 2021. augusztus 31. Kedvezményes részvételi díj befizetése 2021. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Jelentkezés

ELŐADÁSOK BEJELENTÉSE ÉS ELFOGADÁSA

A konferenciára a szóbeli, ill. „short oral” előadással történő jelentkezés határideje:

2021. április 30.

Poszterrel történő jelentkezést augusztus 31-ig elfogadunk.

A konferencián három előadástípusra lehet jelentkezni:

  • szóbeli előadás (időtartama 15 perc + 5 perc hozzászólás),
  • poszter (90×120 cm-es, álló felület áll rendelkezésre),
  • short oral, azaz poszter rövid, bemutató előadással (3-5 slide erejéig, 5 perc áll rendelkezésre a poszter témájának felvázolására).

Az előadási szándékot a fenti link segítségével kérjük jelezni. Az előadás bejelentésével egyidejűleg kérjük az előadások magyar nyelvű, egyoldalas, camera ready kivonatának csatolását. Az előadások elfogadásáról és előadástípusba sorolásáról a Szervező bizottság dönt, mely döntésről a jelentkezők 2020. június 15-ig kapnak értesítést.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy “short oral” vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

ELŐADÁSKIVONAT FORMAI KÖVETELMÉNYEI

1 oldalas, álló A/4-es méretű lap 2,5-2,5 cm-es margókkal. Betűtípus: címsor – Times New Roman 16 pont bold; szerzők – Times New Roman 14 pont, munkahely – Times New Roman 14 pont dőlt, szövegtörzs – Times New Roman 12 pont, ábracímek – Times New Roman 11 pont. Mindenütt szimpla sortávolság. Ábrák beszerkesztve.

MINTA ABSZTRAKT

FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferencia részvételi díjait és a részletes részvételi feltételeket itt olvashatja.

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2021. szeptember 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2021. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.