• HÍREK

    Elhunyt Bertóti Imre, konferenciasorozatunk tudományos bizottsági tagja.
    www.ttk.hu...

  • HATÁRIDŐK

    2021. április 30. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2021. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2021. augusztus 31. Poszterrel történő jelentkezés 2021. augusztus 31. Kedvezményes részvételi díj befizetése 2021. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Helyszín, szállás

Szállodai elhelyezést a konferencia helyszínén, Balatonkenesén, a KENESE BAY GARDEN RESORT & CONFERENCE-ben (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) biztosítunk. A szálloda egy fő- és négy különálló épületből áll. A szobák kétágyasak, légkondicionáltak. A konferencia résztvevői a hotel wellnesscentrumát térítésmentesen használhatják.

Áraink:

(Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, az IFA-t, a svédasztalos reggelit és a Wi-Fi használatát)

Hamarosan...

Konferencia helyszíne

BALATONKENESE

a Balaton északi partján a 71-es főút mentén fekszik. A község ma leginkább idegenforgalmából és szőlő­művelésből él. Az idelátogató turistákat főleg a Balaton-part vonzza ide. A környék azonban kiváló kirándulóhely is. A balatoni panoráma látványa csodálatos, egészen Tihanyig el lehet látni. A balatonkenesei parton nemcsak fürdőzni, hanem vitorlázni is lehet, a községnek saját vitorláskikötője van.

MEGKÖZELÍTÉS

KENESE BAY GARDEN RESORT & CONFERENCE (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) 92 km-re található Budapesttől. Az M7-es autópályáról le kell fordulni Balatonfüred felé a 71-es útra. Balatonakarattyánál a 8 és 9 km szelvény között kellbalra fordulni. A vasúti síneken áthaladva a Vak Bottyán úton, majd a Nyárfa soron balra bekanyarodva közelíthető meg az épületegyüttes. A szálloda saját parkolóval rendelkezik.

Térkép nagyítása